Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

reviews

8.4

Vakantiepark Buitenhof Domburg scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1901 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1901 reviews

8
Naam: Cornelis Doornekamp
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten.
7
Naam: Wendy van Dorst
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Fijne ligging en mooie uitstraling. Jammer dat in ons huisje zoveel mieren waren en dat de oplossing een mierendoosje was terwijl er wel honderden mieren waren, je voelt je niet serieus genomen. Er werd nog gezegd dat er met mooi weer nou eenmaal veel mieren zijn. Een spontane actie zoals een flesje wijn en een snelle schoonmaak had alles weer goed gemaakt. Maar al met al waren het heerlijke dagen.
8
Naam: VE van Boogaard
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
7
Naam: A. Gundisch
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Fijne vakantie
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Etienne Van Nistelrode
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Verbeterpunt zwembad openingstijd vrijdag en wifi
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Jan Koelewijn
Datum: 1 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Rustgevend , royaal , vriendelijke en veilige omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Francis Lorie
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heerlijk verblijf, mooie plek mooi huis
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi en compleet huis met privacy in de tuin.
9
Naam: Dirk van den Hout
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Een heerlijke vakantie gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Diana Wagemakers
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
De rust en het comfort zijn super, de service van het park geweldig. Een hele fijne, relaxte en verzorgde vakantie
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijke mooie huisjes met grote tuin en vlakbij Domburg!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooi ruim park ideaal gelegen
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verder wel genoten.
8
Naam: Marion van Rijsewijk
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne dagen gehad!
7
Naam: E.a.f.m. Van mechelen
Datum: 22 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij de villa naast de onze werd het rieten dak vernieuwd. Dit gaf veel overlast op verschillende manieren. Wij begrijpen dat deze actie uitgevoerd moet worden maar dat er dan ernaast verhuurd gaat worden begrijpen we dan weer niet. Ook de receptie gaf ons geen voldoening bij deze klacht. Wij hadden minstens een dialoog verwacht maar neen hoor, het zijn prive huizen en dus kan organisatie Roompot daar niets aan doen was het antwoord. Ook op de vraag om ter compensatie iets later te mogen vertrekken werd negatief gereageerd. Dat viel ons toch wel tegen. Wij begrijpen dat de corona crisis druk legt bij het personeel maar toch ook bij ons als klanten toch!
10
Naam: Hans van Milligen
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In de afgelopen decennia heb ik met mijn vrouw en kinderen vele bungalows bezocht. Deze bungalow steekt er bovenuit in verwarming bedden faciliteiten zoals wasmachine droger en smart tv en onderhoudstoestand van de bungalow (perfect). We hadden een prima week ondanks het feit dat dankzij de Corona crisis veel dicht was
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje dat we hadden geboekt was prachtig voldeed helemaal aan onze verwachting.
10
Naam: Richard Ceelen
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wegens corona helaas niet van alle faciliteiten van het park en de omgeving kunnen genieten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
zeer aangenaam , leuke ligging , heel netjes !
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
de vriendelijkheid van de medewerkers
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
het is een leuke vakantie geweest. alleen de openingstijden van de receptie en supermarkt vind ik te kort. juist omdat je op vakantie bent moet er een zo ruim mogelijke openingstijd komen. zondag avond kwamen we terug van het strand toen wilde we nog komen eten op het park. maar door de overheid opgelegde regels stonden wij voor een gesloten deur. dus de afsluiting was een domper voor ons. we hadden onze 4 zoons beloofd om nog wat lekkers te gaan eten maar dat ging dus niet. de jongens waren zeer teleurgesteld en we moesten het dus doen met de broodjes die we nog in ons huisje hadden liggen. erg jammer. zeker omdat wij de rest van het jaar niet op vakantie gaan ivm ons werk. hier had een andere oplossing voor moeten zijn. bijv. afhalen of aan ons huisje bezorgen iets in die richting. verder geen op of aanmerkingen. de zee vonden onze jongens top. en in het zwembad hebben ze ook genoten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben ondanks alle perikelen van de corona, een gezellig weekend gehad in een mooi huis.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was prima, maar er kan beter schoongemaakt worden. Zeker nu ook met het coronavirus. Trapleuning plakte nog, stof was overal nog aanwezig, etensresten op borden etc. Nou wij waren wij niet de moeilijkste en hebben het zelf schoongemaakt, maar dit hoort niet. Verder is het een prima park, gunstige ligging bij het dorpje Domburg en het strand.
6
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Reden is dat ze overal aan het werk waren, rommelige uitstraling. Moesten omrijden naar ons huisje omdat er een container midden op de weg stond en de bedden waren niet zo fijn om in te slapen
Toon meer reviews